7-28-1Na konstituirajućoj sjednici, nakon provedenih unutarstranačkih izbora, za novog predsjednika Općinskog odbora HDZBiH Živinice izabran je g. Saša Cirger. Cirgeru je ovo drugi mandat što je i svojevrsna potvrda uspješne politike koju je g. Cirger provodio u protekle četiri godine, a koja će biti nastavljena i u narednom razdoblju s jasnim ciljem da HDZBiH na narednim lokalnim izborima izbori parlamentarnost u Općinskom vijeću Živinice. Cirger, inače doktor veterine, je zaposlen u Javnoj ustanovi Veterninarska stanica u Živinicama.

Za dopredsjednike su izabrani g. Božo Antunović diplomirani pravnik, savjetnik zamjenika ministra sigurnosti g. Mije Krešića i tajnik u prošlom sazivu Županijskog odbora HDZBiH Soli. Drugi dopredsjednik g. Mladen Mišić je doktor ginekologije i ovo mu je drugi mandat u Općinskom odboru HDZBiH Živinice. Za tajnika je izabran Denis Žepić student pete godine na Medicinskom fakultetu, a za rizničara stomatologinja Jadranka Pozderec.

U Općinski odbor izabrani su i predsjednik Mladeži HDZBiH Živinice Bojan Tadić diplomirani pravnik, te Zdenka Jurić predsjednica Zajednice žena HDZBiH Kraljica Katarina Kosača.