HDZBiH Soli_-_logoŽupanijski odbor Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH Soli zahvaljuje svim biračima u Tuzlanskoj županiji koji su glasujući na parlamentarnim izborima za 7. saziv Hrvatskog sabora svoj glas dali listi HDZ-a za XI. izbornu jedinicu.

Lista HDZ-a, na kojoj je bio član našeg odbora dr. Saša Cirger, osvojila je maksimalna tri mandata iz XI. izborne jedinice, a na glasačkim mjestima u Tuzli osvojila je više od 80 posto glasova. Ovakva uvjerljiva pobjeda HDZ-a najbolji je odgovor Hrvata Tuzlanske županije svima onima u BiH koji se, već godinu dana lažno predstavljajući, upinju da razore hrvatsko jedinstvo, a na koncu i sebe i svoje hrvatstvo prodaju za fotelju. Ili, još jeftinije i vulgarnije kao u primjeru nekolicine tuzlanskih isluženih prilivoda.

HDZBiH Soli i na ovim je izborima za Hrvatski sabor od birača dobio potvrdu ispravne politike zasnovane na ostanku Hrvata u Tuzlanskoj županiji, i to kao konstitutivnog i jednakopravnog naroda u Bosni i Hercegovini.

Upravo takav politički angažman bit će prioritetan novoizabranim saborskim zastupnicima s HDZ-ove liste za XI. izbornu jedinicu.