IMG 4259U povodu božićnih i novogodišnjih blagdana u prostorijama Općinskog odbora HDZBiH Tuzla upriličen je prijem za članove Općinskog odbora, članove Mladeži, predsjednike ogranaka i članove Savjeta MZ. Prijem je bio prigoda da se sumiraju rezultati rada ostvareni u protekloj godini i tom se prigodom predsjednik Ivica Kovačević zahvalio svima na angažmanu koji je doveo do toga da HDZBiH bude prepoznata kao najjača politička opcija u Hrvata.

„Rezultati ostvareni na općim izborima najbolji su od osnivanja stranke i to je dokaz da se ustrajnim radom i htjenjem mogu napraviti mnoge pozitivne stvari. Stoga se želim zahvaliti i svima vama koji ste tome doprinijeli i pozvati vas da i iduće godine svi zajedno radimo na ostvarenju cilja da HDZBiH u Općinskom vijeću Tuzla bude zastupljen s najmanje dva zastupnika“, rekao je Kovačević u svom obraćanju. Kovačević se također zahvalio svima na potpori i ukazanom povjerenju na unutarstranačkim izborima na kojima je izabran za predsjednika.IMG 4261

Prisutnima se obratila i Jasminka Mijatović predsjednica Zajednice žena „Kraljica Katarina Kosača“ rekavši da su ovakvi prijemi prigoda da se pokaže zajedništvo i da to zajedništvo treba njegovati.

Na kraju je Kovačević svima poželio sretnu i blagoslovljenu Novu 2012. godinu.