4-20-3Predsjednik OO HDZBiH Tuzla Ivica Kovačević je u petak 20. travnja bio domaćinom sastanka kojemu su uz članove predsjedništva OO i ŽO HDZBiH Tuzla nazočili i predstavnici različitih udruga građana koje djeluju na prostoru općine Tuzla. Sastanak je organiziran s ciljem poboljšanja kvalitete života građana općine Tuzla koji žive u rubnim i prigradskim mjesnim zajednica, a za čiji društveni i kulturni život lokalne vlasti ne pokazuju preveliku zainteresiranost.

U uvodnoj riječi Kovačević je naglasio kako je osnovni motiv susreta razmjena međusobnih kontakata, informacija, pozitivnih primjera i ideja, a sve s ciljem kvalitetnijeg rada u lokalnoj sredini. Kovačevića je između ostaloga zanimalo i s kakvim se problemima u svome radu susreću pojedina društva i udruge građana te na koji način iste nadići.

4-20-14-20-3Sudionici sastanka su pozitivno ocijenili susret ovoga tipa, pozdravili inicijativu i izrazili spremnost da se i u narednom periodu, s vremena na vrijeme, okupljaju u istom sastavu kako bi nastavili unaprijeđivati rad i djelovanje na dobro svojih društava i sredine u kojoj djeluju.