5-4-1Izaslanstvo Općinskog odbora Hrvatske demokratske zajednice BiH Tuzla koje su činili predsjednik Ivica Kovečević, dopredsjednik Zvonimir Banović i predsjednik Mladeži HDZBiH Tuzla Dalibor Vidović nazočilo je Javnoj tribini pod nazivom „Slušamo vas!“ u MZ Gornja Obodnica gdje su okupljene članove i simpatizere stranke informirali o aktualnoj društveno-političkoj situaciji na prostoru BiH, općine Tuzla, ali MZ Gornja Obodnica.

Članstvo je od strane predsjednika Kovačevića upoznato sa svim zbivanjima na političkoj sceni od zadnjih Općih izbora. Još je jednom osuđena uspostava nelegitimne i neustavne vlasti na razini Federacije BiH, a ukazano je i na probleme s kojima se građani Tuzlanske županije i općine Tuzla svakodnevno susreću.

Nakon uvodnoga dijela svoje probleme su iznijeli i stanovnici MZ Gornja Obodnica. Istaknuto je kako se putna infrastruktura nalazi u katastrofalnome stanju, a osobito je problem zimskoga perioda, kada se cesto skoro nikako ne čiste. Posebno je istaknut problem anomalija na niskonaponskoj mreži kojom se domaćinstva opskrbljuju električnom energijom i uslijed čega kućanski aparati ne mogu normalno funkcionirati, a nerijetko dolazi i do kvarova.

Sve ove primjedbe još jednom pokazuju nebrigu i nemar Općine Tuzle za prigradske mjesne zajednice i ljude koji u njima žive.