12U nedjelju 29. svibnja Mladež županijskog odbora HDZ BiH Soli organizirala je sportski dan u Drijenči. Domaćini druženja su bili predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Drijenča-Čelić Vinko Pavlović i Mario Brčina, predsjednik Mladeži  Općinskog odbora HDZ BIH Drijenča-Čelić.

Nakon sv. mise mladež je započela sportski dan na obližnjim terenima. Mladež je sudjelovala u nogomometu, košarci,odbojci, stolnom tenisu, streličarstvu, bagmingtonu i šahu. Kako su ekipe sastavljene od djevojaka i momaka cijela sportka atmosfera bila je na zabavnoj i opuštenoj razini.

Mladeži tuzlanskog kraja pridružila se ekipa i iz Regionalnog odbora Maldeži HDZ BiH za Brčko Distrikt tako da je druženje dobilo regionalni karakter.

Prema riječima mr.sc. Nikice Vidović predsjednika Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH Soli, sportski dan mladeži predstavlja pozitivnu energiju mladeži tuzlanskog kraja, da se u jednom hrvatskom zajedništvu bore protiv negativne energije koja vlada u krugovima mladih.

-Pokušavamo dati potporu svim mladima da nadiđu sivilo u kome se nalazimo. Hrvatska mladež je u nezavidnoj poziciji na prostoru Tuzlanske županije, ali ja sam uvjeren da ćemo uspjeti u zajedništvu ako smo izvrsni u poslovima i svemu što činimo za ljude oko sebe i našu Bosnu i Hercegovinu-, istaknuo je predsjednik Vidović.