7-28-2 1U Općinskim odborima Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH Lukavac i Drijenča-Čelić, nakon provedenih unutarstranačkih izbora, na konstituirajućim sjednicama izabrana su rukovodstva za iduće četverogodišnje razdoblje.

Diplomirani inženjer tehnologije, Jozo Tunjić, ponovno je izabran na čelo lukavačkog odbora. Tunjić je zaposlen u Općini Lukavac na mjestu savjetnika načelnika. Dopredsjednica je Spomenka Tunjić, tajnik je Drago Crvenković, a rizničar Dejan Pejić. Od ranije su u Općinski odbor HDZBiH Lukavac izabrani Ilija Božić, Ivana Iljkić i Božana Vareškić.

Na čelu Općinskog odbora HDZBiH Drijenča Čelić ostao je Vinko Pavlović. Dopredsjednik je Mato Brčina, tajnica Biljana Knežević, rizničar Adam Marojević. Općinski odbor HDZBiH Drijenča Čelić čine još: Janjka Pavlović, Stjepan Brčina, Josip Filipović, Stjepan Pavlović i Nedjeljko Pavić.

7-28-2 2Ponovni izbori predsjednika stranačkih odbora u Lukavcu i Drijenči Čeliću potvrda su njihova dobrog dosadašnjeg rada, posebice iskazanog na prošlogodišnjim općim izborima na kojima je HDZBiH dobio uvjerljivo najveće povjerenje Hrvata u Lukavcu odnosno Drijenči.

Osnaženi novim i mladim ljudima u odborima, dvjema općinskim organizacijama bit će glavna zadaća poraditi na daljnjem učvršćivanju liderske pozicije HDZBiH u Lukavcu i Drijenči i tako doprinijeti punoj ravnopravnosti i ostanku Hrvata na ovim prostorima.