Priopćenje 52 scanPredsjednik GO HDZ BiH Tuzla Nikica Vidović zajedno sa članovima posjetio Mjesnu zajednicu Par Selo i obišao završene radove na izgradnji nove putne komunikacije u naseljima Brda i Ravna Trešnja. Projekt vrijedan preko 300.000 KM realiziran je sredstvima Vlade Republike Hrvatske, Federalnog ministarstva prostornog uređenja, novčanim prilogom samih mještana i Grada Tuzle. Predsjednik Savjeta MZ Marko Tomić-Tisuća i član savjeta Radan Divković  prenijeli su zadovoljstvo mještana asfaltiranjem tri dionice ukupne dužine 2352 metra.

 „Zadovoljstvo je da se uspjelo u namjeri da rekonstrukcijom putne komunikacije i izgradnjom nove poboljšamo uvjete života za mještane Par Sela. Dugo vremena smo inzistirali u Gradskom vijeću da se ovaj problem riješi, ali smo na kraju zahvaljujući potpori Vlade RH i Vlade FBiH uspjeli osigurati sredstva i dovršiti zacrtani cilj“ istako je Vidović.

Mještani naselja Brda i Ravne Trešnje izrazili su zadovoljstvo i zahvalnost vijećnicima HDZ BiH koji su osgirali realizaciju za njih izrazito važnog projekta i naglasili da je i ovo dokaz značaja sudjelovanja HDZ BiH kako u Savjetz MZ Pare Selo tako i u Gradskom vijeću. „Radujemo se svakom uspješno završenom projektu. Uvijek smo kroz rad u Gradskom vijeću inzistirali na ubrzanoj realizaciji projekata koji su važni za običnog čovjeka. Nažalost, često to nije imalo dovoljnu potporu i prijedlozi HDZ BiH su bez ikakvog argumentiranog pojašnjenja odbijani. Ovim projektom smo pokazali da se itetkako može za korist svih mještana Tuzle iskorisiti utjecaj dužnosnika HDZ BiH na svim razinama“ istakla je Jasminka Mijtović, dopredsjednica GO HDZ BiH Tuzla.

                      Odjel za informiranje

Priopćenje 52 scan

Priopćenje 52a scan