Priopcenje 54 scanPredsjednik GO HDZ BiH Tuzla Nikica Vidović zajedno sa članovima posjetio je Mjesnu zajednicu Husino i obišao radove na izgradnji kružnog raskrižja na Husinu. Projekt od velikog značaja za sigurnost prometa na magistralni cesti realiziran je  sredstvima Vlade Federacije BiH i JP Ceste Federacije.

„Zadovoljstvo je da će se  uspjeti u namjeri da se rekonstrukcijom putne komunikacije i izgradnjom kružnog raskrižja smanje gužve na Husinu. U nekoliko navrata su vijećnici HDZ BiH inzistirali na ovom projektu u gradskoj, županijskoj i federalnoj razini da bi se prepoznala važnost ovog projekta te se radujemo skoroj realizaciji radova“ naglasio je Vidović.

U  razgovoru s mještanima Husina izraženo je zadovoljstvo i zahvalnost što su uvaženi mnogi zahtjevi samih mještana i što se u najmanjoj mjeri narušio stari izgled tog dijela Husina. "Sačuvano je igralište, prilaz domu, pošti i za husinjane važan potporni zid tzv.mjesto ''na kamenu'' rekao je predsjednik MZ Stjepan Božić. Uvaženi su svi zahtjevi uz poštivanje svih mogućih tehničkih uvjeta za izgradnju u zadanom prostoru i mogućnostima.

"Za HDZ BiH je važan daljnji razvoj Husina i kroz naredno razdoblje dužnosnici na svim razinama vlasti nastavit će raditi na poboljšanju uvjeta života kako na Husinu tako i cijelom gradu" izjavila je Jasminka Mijatović dopredsjednica GO HDZ BiH Tuzla

                                                                         Odjel za informiranje