10-11 110-11Jednoglasnom odlukom članova Općinskog odbora Mladeži HDZBiH Tuzla za novog predsjednika izabran je Dalibor Vidović nakon što je dosadašnji predsjednik Ivica Kovačević izabran za predsjednika Općinskog odbora HDZBiH Tuzla.

Predsjednik Vidović je naglasio kako će Mladež nastaviti svoj kontinuitet rada i djelovanja što je u proteklom razdoblju prepoznato unutar Općinske organizacije Tuzla te su sukladno tome i neke od najodgovornijih funkcija povjerene mladim ljudima. „Tražit ću od rukovodstva Općinskog odbora još snažniju potporu za sve aktivnosti koje Mladež bude provodila u narednom periodu i vjerujem da u okolnostima u kojima trenutačno funkcionira HDZBiH u Tuzli ta potpora neće izostati. Također organizacija Mladeži će aktivno uzeti ulogu u pripremi za lokalne izbore i kroz svoje aktivnosti animirati mlade da se uključe u HDZBiH te svojim djelovanjem doprinesu što boljem izbornom rezultatu" kazao je Vidović.

10-11 2Gospodin Dalibor Vidović je profesor tjelesnog odgoja i sporta. Osnovnu je školu završio na Husinu, a srednju prometnu školu u Tuzli. Na fakultetu za tjelesni odgoj i sport u Tuzli diplomirao je 2008 godine. Dugogodišnji je sportaš i sportski radnik. Gospodin Vidović je također angažiran unutar braniteljske populacije te je dopredsjednik Saveza udruga obitelji poginulih i nestalih branitelja u domovinskom ratu HVO-a Tuzlanske Županije i član Saveza hrvatskih udruga proisteklih iz domovinskog rata na razini FBiH.

Na sjednici je u Općinski odbor Mladeži još kooptiran Dražan Divković te tako sada odbor broji petnaest članova.