3-19Članovi Općinskog odbora HDZ BiH Srebrenik su u nedelju 18. ožujka 2012. godine održali radni sastanak na kojem se razgovaralo o dosadašnjem radu Općinskog odbora te smjernicama koje je neophodno podzuzeti kako bi se što kvalitetnije pripremili za lokalne izbore u listopadu ove godine.

Nakon višesatne rasprave zaključeno je da se u što skorije vrijeme održi javna rasprava na kojoj će biti i predstavnici vlasti u Općini Srebrenik glede uvrštavanja i realizacije infrastrukturnih projekata u Mjesnim zajednicama s hrvatkom većinom i to u Gornjim Hrgovima, Srednjoj Špionici, Ceriku i Straži.

Također, jedan od zaključaka bio je i da će Općinski odbor u što skorije vrijeme održati sjednicu na kojoj će usvojiti planove i program rada za lokalne izbore 2012. godine. Na sastanku je podcrtano da su ovo vrlo važni izbori za Općinski odbor Srebrenik na kojima je cilj da HDZ BiH ima najmanje jednog vijećnika izabranog voljom hrvatskog naroda.

Radnom sastanku nazočili su Mijo Krešić predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH Soli, Zvonimir Banović član ŽO te predstavnici kulturnih i nevladinih udruga s prostora Općine Srebrenik.